Hotel-Cafe-Restaurant “De Oude Smidse”


U wilt comfortabel overnachten vóór of na het wadlopen? Een uitgebreide tussenstop maken tijdens een wandel- of fietstocht?
Of zoekt u misschien een uitvalsbasis voor verkenningstochten door Het Hoge Land? Check dan in bij Hotel De Oude Smidse!

Het hotel heeft een aparte ingang en telt tien luxe kamers: zeven tweepersoonskamers, twee vierpersoonskamers en zelfs één zes-persoonskamer. De kamers zijn voorzien van boxspringbedden en compleet ingericht, met vaste wastafel, eigen douche en toilet en een kleurentelevisie. En ook aan moderne communicatiemogelijkheden ontbreekt het niet. Door het draadloos netwerk kunt u met uw laptop in uw hotelkamer, het restaurant en zelfs in de tuin via ADSL gebruik maken van internet en e-mail.

Het hotel heeft een aparte ingang en telt tien luxe kamers: zeven tweepersoonskamers, twee vierpersoonskamers en zelfs één zespersoonskamer.
 
Al vanaf €  39,25 per persoon !
U boekt al een tweepersoonskamer voor slechts € 78,50 per nacht. En dat is inclusief een uitgebreid ontbijt met witbrood, twee soorten bruinbrood, krentenbrood, pistoletje en/of croissant, kaas, vleeswaren, gekookt eitje, komkommer, tomaat, vers fruit, jus d’orange en koffie en thee naar wens. Reserveren? Bel (0595) 528 620 of klik naar het reserveringsformulier.

Introductie: De Oude Smidse
Hotel
Restaurant
Bistro De Ploeg
Omgeving
Arrangementen
Agenda
Contact
Reserveren
Links
  Ontwerp: ReMedia.nl