Restaurant

Hotel De Oude Smidse – Westernieland heeft een restaurant voor een onvergetelijke eetervaring. Hier is alles wat u nodig heeft: heerlijke gerechten, warme service en vriendelijke mensen. Ons restaurant biedt een warme sfeer en nodigt uit tot het ontmoeten van anderen, of het nu vrienden, familieleden of collega’s zijn.

Onze ervaren, gepassioneerde chef-kok en zijn team bereiden een scala aan gerechten die de traditionele smaken van de regio en de ingrediënten van het seizoen vieren. Ons menu varieert van lokale specialiteiten tot internationale favorieten.

Begin uw kleurrijke culinarie reis met een van onze heerlijke voorgerechten en ga verder met een van onze smakelijke hoofdgerechten die allen zijn bereid uit verse hoogwaardige ingrediënten. Vergeet niet onze wijnkaart te bekijken. We hebben een selectie van wijnen samengesteld die perfect aansluit op wat u eet.

Of u nu voor een intiem diner voor twee komt, een feestelijk samenzijn met familie en vrienden, of een zakelijke bijeenkomst, ons vriendelijke en voorkomende personeel zal u met plezier verwelkomen. Wij kunnen aan al uw wensen voldoen en maken van uw bezoek aan ons restaurant een gezellige en onvergetelijke ervaring.

Naast onze a la carte menu bieden we tal van arrangementen voor speciale evenementen en partijen, ongeacht of u nu een verjaardagsfeest of een bedrijfsevenement wilt vieren. Wij kunnen u een menu samenstellen dat geheel is afgestemd op uw voorkeuren en uw budget.

Ontdek Hotel De Oude Smidse – Westernieland, dat alle smaken en gastvrijheid waar we voor staan te bieden heeft. Reserveer vandaag nog uw tafel en beleef een gedenkwaardige eetervaring in ons restaurant. Wij zien u graag tegemoet!